Fietsaccu revisie

Met de nieuwe batterij cellen – Een tweede leven voor uw fiets accu!

dsc_0494
Reviseren 41.7V/46V Trek T500 BionX R260 11S – upgrade naar 8.7Ah 401Wh = 254,10 (incl.BTW)

Als de oude batterij heeft laag prestaties, of het werk niet meer, moeten we een nieuwe accupack in de in uw originele behuizing zetten. Deze service kost minder dan wanneer je een nieuwe batterij te kopen in de winkel.

Upgrade mogelijk naar hogere energie opslag. U stuurt uw oude fietsaccu naar ons op en wij plaatsen daar dan een nieuw binnenwerk in. Heeft u een fietsaccu met een capaciteit van 6Ah of 9Ah dan monteren wij daar direct een 11.6Ah of 14.5Ah nieuwe accupack, met Panasonic cellen. Zodoende kan u er meer kilometers mee fietsen.

img_20161211_141730

Zie procedure van de accu revisie:

1.Stel een vraag over accu reparatie of upgrade door middel van “Aanvraagformulier

Maar, de best optie om te bepalen of uw accu geschikt voor revisie en om een kosten indicatie af te geven kunt u ons via e-mail adres naar 1@elektrofietsaccu.nl en indien mogelijk een foto bijvoegen van de accu waarop het typeplaatje en de oplaadplug zichtbaar is.

2.Nadat we zullen reageren: verstuur de accu en oplader naar het adres dat je per mail van ons ontvangt. Verpak en verzendkosten zijn voor uw rekening. De accu dient ten alle tijden verzonden te worden in een stevige verpakking met track and trace code. Ontvang ons bericht via e-mail met informaties over betaling. Kunt u op verschillende manieren de factuur betalen, bijvoorbeeld met iDEAL via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren, met Creditcard, maar ook via overboeking.

3.Wij reviseren uw originele fietsaccu door het monteren van een nieuwe accupack in uw originele behuizing te plaatsen. De verzending, de revisie zelf, het testen en het terug sturen van de accu en de lader, zijn allemaal stappen die tijd kosten.elektrofietsaccu-video

4.Na het uitvoeren van de revisie, testen we uitgebreid de accu en de lader. Wanneer de lader incorrect blijkt te functioneren adviseren wij een nieuwe lader aan te schaffen, wij zorgen ervoor dat u de juiste lader ontvangt.
5.Nadat de accu en de lader zijn goedgekeurd, sturen wij de accu en de lader terug. Je kunt weer heerlijk zorgeloos fietsen!

Fietsmerken: Koga Miyata Tesla, Trek, Sachs, Altra, ANWB, Batavus, Aldi, Flyer, Gazelle, Montego, Giant, Halfords,Hollandia, Infineum,Hampton, Kalkhof, Kemp Starley, Phylion, Pointer,Qwic, Silent Force, Sparta, Stella, Union, Zhenlong, Batribike Breeze, Bad Bike Folder, Freego, Juicy Bike, Byocycles Chameleon LS, Wisper 905, Blix Vika+, Hereford eBike, Quando, Cargo eBike, Sinclair C5, Qwic, Novox, Ebretti, E-Spike, Tomos E-Lite, Vespa, Razor,Viron, Urb-E, Cyclone & Stealth Electric Bikes.

 

Prijslijst

prijs-list-2017-elektrofietsaccu
Prijslist 2017

img_20161211_135443

Contact
Telegram +31 684531172
Tel: +31 684531172
E-mail: 1@elektrofietsaccu.nl
Web: www.elektrofietsaccu.nl

logo

elektrofietsaccu.com ,elektrofietsaccu.nl , fietsaccu.com , uavfpvbattery.com is een onderdeel van CMIUTA Electric Company, actief in de branche van vervaardiging van de elektronische printplaten en het batterijpakketen.

Lezen de Algemene Voorwaarden van elektrofietsaccu.nl

Klik here klantenreviews te kijken

One thought on “Fietsaccu revisie

Reacties zijn gesloten.